web analytics

Twaalf turners van Dynamo scoren 29 medailles in Tilburg

Afgelopen weekend werden de regio-toestelkampioenschappen Zuid gehouden in Tilburg. Voor Dynamo Roosendaal deden hier twaalf jongens aan mee. Deze twaalf brachten uiteindelijk 29 medailles mee naar Roosendaal.


Grote winnaar was Bjorn Nelemans uit Dinteloord; hij alleen was al goed voor zes medailles, waarvan vijf gouden en één zilveren. Milan van Wanrooij uit Bergen op Zoom turnt in de 3e divisie en turnde zich op brug naar een 3e plaats, op voltige, vloer en sprong werd hij 2e en hij mag zich regiokampioen noemen op onderdeel rekstok.

Joram Brouwers uit Roosendaal komt uit in de 2e divisie en was ook goed voor vijf medailles. Hij haalde brons op sprong, zilver op rekstok en mag zich dit jaar regiokampioen noemen op vloer, voltige en brug.

Matthias de Pooter uit Bergen op Zoom komt uit in de 4e divisie. Hij werd op vloer, voltige, ringen 2e en mag zich op rekstok regiokampioen noemen.

Tico van der Horst komt uit in de 2e divisie. Hij werd 3e op voltige en op vloer en ringen was het zilver voor hem. Tijs Kerstens uit Roosendaal komt uit in de 4e divisie. Het brons was voor hem op ringen en ook op sprong mocht hij het podium op en kreeg hij een zilveren medaille omgehangen.

Rego Saarloos behaalde de 3e plaats op brug en werd 4e op vloer, voltige en ringen. Delano Kromoredjo turnt in de 2e divisie, hij behaalde de 2e plaats op sprong. Jordi Aardema en Robin Wegman turnen beiden in de 3e divisie.

Jordi werd 2e op sprong en Robin werd 1e op voltige. Sil Veeke en Seth van der Hoeven hadden beiden nog nooit eerder een turnwedstrijd meegemaakt maar brachten het er goed vanaf. Seth zijn beste onderdelen waren ringen en brug en voor Sil waren dit brug en sprong.

 

Turnen Tilburg

Delano en Seth en rechts Mattias de Pooter

Grote foto boven: Van links naar rechts: Jordi, Robin, Tijs