web analytics

Tumult op de Markt door man die met mes liep te zwaaien

Omstanders hebben in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juni op de Markt een man overmeesterd. De 33-jarige Roosendaler, die een verwarde indruk maakte en onder invloed van alcohol leek te zijn, liep volgens getuigen met een mes te zwaaien.

Rond 02.20 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke vechtpartij. Er zouden meerdere mensen met elkaar op de vuist zijn gegaan. Toen de agenten op de Markt aankwamen, was de rust terug gekeerd.

Stoelen door de lucht
Ze troffen een behoorlijk gewonde man aan. Deze zou met een mes gezwaaid hebben en achter iemand aan gerend zijn. Een groep omstanders zou ingegrepen hebben door onder andere met stoelen naar de man te gooien en hem te slaan en te schoppen.

In gevecht
‘Ook zouden omstanders met elkaar in gevecht zijn geraakt. De man raakte gewond en moest per ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis. Agenten hebben ter plaatse getuigen gehoord. Ook hebben ze een mes in beslag genomen. De zaak wordt verder onderzocht’, aldus de politie.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie