web analytics

Tullepetaonse Toertocht van vier LionsClubs (24 juni)

 Vier Roosendaalse LionsClubs organiseren op zaterdag 24 juni voor de tweede keer een Tullepetaonse Toertocht. Dat is een autotocht waaraan iedereen kan deelnemen met wat voor auto dan ook.

LionsClub Roosendaal-Westhoek, LionsClub Roosendaal, LionsClub Roosendaal-Witheeren en LionsClub Wouw hebben voor deze gelegenheid de handen ineen geslagen. Vertrek en aankomst is op het Tongerloplein in Roosendaal.

De ontvangst van de deelnemers is vanaf half tien en rond half elf vertrekken de auto’s. Rond half vijf zal iedereen terug zijn. Daarna is er voor de deelnemers een borrel met ‘proeverij’. Deelname per equipe van twee personen kost 150 euro. Dat is inclusief koffie, thee, lunch en proeverij.

De opbrengst gaat naar het project ‘Taalmaatjes’ van Stichting Humanitas afdeling Roosendaal. De ‘Taalmaatjes’ helpen hun deelnemers met het leren van de Nederlandse taal. Dat zijn veelal buurtbewoners met een migratie-achtergrond. Tijdens een wandeling, een gesprek of TV-kijken wordt op een informele manier de nodige kennis overgedragen.

>> Facebookpagina Tullepetaonse Toertocht