web analytics

Toppers in dameskoers van De Draai (31 juli)

Voor de Tempo-Team dameskoers van maandagmiddag 31 juli is De Draai nog in gesprek met met Anna van der Breggen, Jolien D’Hoor, Roxanne Kneteman en Floortje Mackaij. “Supertrots zijn we op de aanwezigheid van Marianne Vos, winnares van alles wat er te winnen valt op wielergebied waaronder tweemaal olympisch goud en twaalf maal het wereldkampioenschap’, zo laat De Draai dinsdagavond weten.

In het rennersveld dat tot nog toe is vastgelegd, zitten onder andere internationale toppers als Amanda Jamieson, kampioene van Nieuw-Zeeland, Verena Eberhardt, kampioene van Oostenrijk en Valentina Scandolera. Ook de nationale vedetten zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Denk hierbij aan Thalita de Jong, Puck Moonen, Monique van de Ree, ChantalBlaak. (NL kampioen) en Annemiek van Vleuten, ritwinnaar van de Giro, nationaal kampioene tijdrijden en winnares van La Course 2017.

De dameskoers fietsen maandag 60 km op het parcours in Roosendaal. Na het doorslaande succes van vorig jaar is Tempo-Team voor de tweede keer trotse hoofdsponsor van het damesklassement.

❯ Alle berichten over De Draai

Foto boven: De Dameskoers is al jaren een vast middag-onderdeel van de Draai-dag. Deze archieffoto is in 2011 gemaakt.