web analytics

Tongerloplein ‘chequepoint’ 3FM Serious Request Lifeline (19 dec)

Het Tongerloplein in Roosendaal is donderdagmiddag 19 december ‘Chequepoint’ voor 3FM Serious Request Lifeline. Dj’s Sander en Herman van 3FM lopen die dag samen met 100 wandelaars vanuit Bergen op Zoom dwars door Heerle, Wouw en Roosendaal voor The Lifeline. Na 6 uur wandelen komen zij rond 14:00 uur aan op het Tongerloplein.

Cheque inleveren
Iedereen is daar al vanaf 13:00 uur van harte welkom. Wie geld opgehaald heeft voor de actie, kan daar de cheque inleveren. In een van de wagens staat een camera waar men (met vrienden/collega’s/familie) een leuk gifje kan laten maken van de cheque.

Onthaal
Bij elk Chequepoint, dus ook op het Tongerloplein, zijn 3FM-dj’s aanwezig om samen met het publiek de wandelteams te onthalen én weer op pad te sturen. In Roosendaal zijn Rob Janssen en Jorien Renkema ingedeeld. Bezoekers kunnen meekijken met The Lifeline op een groot scherm, ter plekke een plaatje aanvragen, met Jorien haar ‘Op Maat Gemaakte Spel’ spelen en meedoen aan andere gezelligheid onder leiding van Rob. Ook zijn er 3FM Serious Request merchandise-artikelen te koop.

Naar Tongerloplein
Route naar Tongerloplein: Bulkenaarsestraam Thorbeckelaan, Kersenberg, Kalmoesberg, Heulberg, Willem Dreesweg, Vijfhuizenberg, Willem Dreesweg, Laan van Brabant, Dokter Brabersstraat, Markt,

❯ Route naar Tongerloplein in Roosendaal

Naar Zevenbergen
Mensen die meewandelen met The Lifeline van Roosendaal naar Zevenbergen (aanmelden kan nog via 3FM.nl/loopmee) melden zich op het Tongerloplein voor de etappe. Vrienden, familie en eigenlijk iedereen uit de regio is van harte welkom om de teams aan te moedigen en een spelletje mee te doen.
Om ongeveer 14:30 uur vertrekken de wandelaars Worgtelsteeke, in de richting van Zevenbergen via de Molenstraat, Burgemeester Prinsensingel, Brugstraat, Parklaan, Gastelseweg via Borchwerf II Roosendaal uit. (Wagonstraat, Rietschouten, Wortelsteeke, Het Steeke, De Ruif, Oude Roosendaalsebaan)

❯ Website Serious Request Lifeline