web analytics

Tongerloplein beKOORt met Close Up en Stacked (11 mei)

De koren Stacked en Close Up verzorgen zaterdagmiddag 11 mei tussen 15:00 – 17:00 uur optredens op het T’plein in Roosendaal. De middag heeft als titel meegekregen ‘Tongerloplein beKOORt. De toegang is gratis.

Stacked is een funky vocal group die inmiddels bestaat uit 12 ‘ladies & 1 dude’. Samen met dirigente Annalisa Schmad verzorgt Stacked een verrassend repertoire. Een mix van pop, funk, soul en jazz wordt gezongen in de arrangementen gemaakt door o.a. Rogier IJmker. Het handelskenmerk van Stacked zijn de felgekleurde pumps en hun retro outfits. Deze damesgroep heeft een warm hart voor de a capella muziek en voor elkaar. Het is dit jaar 5 jaar geleden dat Stacked is gestart. Daar wordt zeker nog aandacht aan besteed.

Close Up
– Katten maskers, paraplu’s en te gekke muziek. Daarvan en van nog veel meer kunnen bezoekers verwachten tijdens het optreden van Close Up uit Roosendaal. Een koor met een grote muzikale variatie in songs van pop/musical en theaternummers. Onder begeleiding van dirigente Herma Martens en pianiste Eline Vooijs spat het enthousiasme bij de 26 leden van Close Up er vanaf. Speciaal voor het optreden op 11 mei heeft het koor enkele nieuwe nummers in petto, die bijna iedereen kan meezingen.