web analytics

Voor het eerst toertocht in Draai-weekend (30 juli)

Voor iedereen die graag fietst, op de weg of in het bos, heeft De Draai iets leuks in petto: op zondag 30 juli, de dag voor de Draai, wordt de éérste Draai Tour Classic georganiseerd. Fietsliefhebbers kunnen deze dag race- en mountainbike toertochten rijden over verschillende afstanden.

Na afloop vindt de fan- en businessmiddag plaats. Op het Wielerplein kan men dan profrenners en anderen uit de wielerwereld ontmoeten.

Kaaimannen

De race- en mountainbike tourtochten worden georganiseerd in samenwerking met de Kaaimannen. De drie race-toertochten zijn uitgezet in de regio West-Brabant over 90, 130 en 170 km. De langste route loopt onder andere via de Moerdijkbrug en de Kiltunnel.

De mountainbike-tourtocht wordt gereden over 35, 55 en 75 km. De kortste MTB-route gaat voor 80% over onverhard terrein binnen de stadsgrenzen van Roosendaal. De langste MTB-route biedt veel uitdaging voor doorgewinterde bikers en koppelt op fraaie wijze de trails rond Bergen op Zoom, de klimmetjes van Huijbergen en de Rucphense Heide aan elkaar.
Inschrijven via de website: http://dedraai.nldedraaitourclassic/
❯ Vertrektijden op website De Draai

Bedrijventeams

In het bijzonder biedt De Draai de toertocht aan voor bedrijven(teams). Een combinatie van sport en business. De eerste drie bedrijventeams die zich aanmelden (met minimaal 10 personen), worden gekoppeld aan een profrenner die de Tour Classic meerijdt. Sjoerd van Ginneken (Roompot), Raymond Kreder (Roompot) en Stan Godrie (Veranda’s Willems Crelan) staan nu al te trappelen.
Aanmelden met een bedrijventeam is mogelijk via partners@dedraai.nl

Wielerplein

Op zondagmiddag, wanneer de finishers hun Draai Tour Classic tocht hebben volbracht en over de finish komen op de Kade, begint de fan- en businessmiddag. Iedereen krijgt de gelegenheid heeft om na te praten met diverse profrenners en bekenden uit de wielerwereld en diverse merken uit de wielersport. Het Wielerplein (Kade – Kaadeplein) is geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

❯ Pagina De Draai