web analytics

‘Toegift’ van MBO-dansleerlingen in Stadsoevers op en bij de Vliet (6 okt)

Als toegift van het in het afgelopen weekend gehouden festival ‘Roosendaal Danst!’ verzorgen leerlingen van MBO Dans zondagmiddag 6 oktober vanaf 14:30 uur in Stadsoevers een toegift op en langs het water van de Roosendaalse Vliet.

Bijzondere plekken
Leerlingen van MBO Dans Goes verkennen samen met professionals de omgeving waarop Stadsoevers gebouwd wordt. De dansers performen buiten op bijzondere plekken, zoals het slingerpad vanaf de Wethouder Lanenstraat, de betonnen kades en het werkeiland op de Zwaaikom.

Verrassen
Bezoekers kunnen zich laten verrassen door hun creativiteit, kleur en energie en gratis aansluiten en meewandelen vanaf de Wethouder Lanenstraat om de performances te bekijken. De leerlingen nemen het bouwterrein even over met spectaculaire dansperformances. Het publiek wandelt aan de buitenkant van de hekken mee, en krijgt zo gelijk uitzicht op de actuele ontwikkeling van Stadsoevers.

De Kring
MBO Dans Goes is voor de dansopleiding een verbond aangegaan met theater De Kring in Roosendaal. Deze samenwerking is uniek, een theater als basis van de opleiding. Andere partners van MBO DANS zijn o.a. Roosendaal Danst, Vuur en Vlam Produkties en diverse dansorganisaties en -scholen.

Foto boven: Leerlingen van MBO Dans Goes dansen bij het zwaaigat in Roosendaal. Fotomontage roosendaalopinternet.nl – foto dansleerlingen Facebookpagina MBO Goes.