web analytics

Tijdens de (echte) Tour meefietsen met Tour de Groenhuysen

Op diverse locaties van Groenhuysen (waaronder enkele in Roosendaal) vindt van 7 tot en met 29 juli een Tour de Groenhuysen plaats. Klanten, bewoners, bezoekers en medewerkers gaan op een hometrainer zoveel mogelijk kilometers fietsen om hun locatie als eerste, met de meeste kilometers, over de finish te laten komen.

Deze activiteit is geïnspireerd op de Tour de France, die ook in deze weken plaatsvindt. “Veel van onze klanten zitten dan dagelijks voor de televisie om de Tour te volgen”, zegt Marcel Wouters, beweegagoog bij Groenhuysen. “Door de hometrainer op te stellen voor een televisie waar de Tour op uitgezonden wordt, slaan we twee vliegen in één klap. De klant kan genieten van de Tour én is tegelijkertijd zelf sportief bezig. Niet alleen klanten mogen deelnemen. Wij dagen ook familieleden, bezoekers en medewerkers uit om mee te doen.”

Het is de eerste keer dat de Tour de Groenhuysen van start gaat. In totaal doen er nu zeven locaties mee, namelijk: Champetter, De Bloemschevaert, De Zellebergen, Heidestede, Kerkakkers, Kroonestede en Wiekendael. Marcel Wouters: “We zijn benieuwd hoeveel kilometers er in totaal bij elkaar worden gereden. De winnende locatie ontvangt uiteraard een mooie prijs, maar dat houden we nog even geheim. Uiteindelijk gaat het om het bewegen. Meedoen is belangrijkers dan winnen bij onze tour, in tegenstelling tot de echte tour.”