web analytics

Tientallen gripzakjes met speed in auto in Sprundel

De politie heeft dinsdagochtend 29 augustus tientallen gripzakjes met speed in een auto in Sprundel gevonden. Een 22-jarige man uit Sprundel is in de Gebrande Hoefstraat aangehouden. De politie kwam aan de vondst doordat de auto op een ‘erg onlogische plek’ in de straat stond geparkeerd.

Agenten die voorbij reden, keerden hun voertuig om de zaak van dichtbij te bekijken. In het voertuig was niemand aanwezig; wel lag er op de bijrijdersstoel een tasje met hierin vermoedelijk gripzakjes drugs. Bij de nabijgelegen sloot zagen de agenten voetsporen in het zand. Toen zij de sporen naliepen, troffen zij de verdachte aan bij een nabijgelegen vijver.

Eenmaal terug bij de auto vorderden de agenten alle verdovende middelen van de verdachte. Deze haalde vervolgens tientallen gripzakjes met speed tevoorschijn. Na een grondige inspectie van de auto kwamen ook nog twee tasers en een weegschaaltje boven water. De man is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Bergen op Zoom. Hij zit nog vast.