web analytics

Tiende editie van ‘Wouws Bont’ op 20 en 21 april

Op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 april is de tiende editie van ‘Wouws Bont’ te zien. Normaal vinden de voorstellingen in het najaar plaats, maar vanwege deze jubileum-editie zijn de uitvoeringen in het voorjaar. Beide avonden in de Geerhoek beginnen om 20:00 uur.

Twintig jaar geleden vond de eerste voorstelling plaats. Daarna volgde om de twee jaar een nieuwe editie. Ook nu is het comité er – naar eigen zeggen – weer in geslaagd een gevarieerd programma te maken. Het belooft dus weer een bonte aaneenschakeling te worden van zang, dans, leuke sketches, cabaret, muziek en ‘echte Wouwse humor’.

‘Er wordt al druk gerepeteerd, gemonteerd, getimmerd en geschilderd om alles zo aantrekkelijk mogelijk voor het voetlicht te brengen’, zegt coördinator Corné Rommens. ‘Wouws Bont is al jaren een kweekvijver van jong talent in combinatie met ervaren spelers. Ook deze keer zal het publiek aangenaam verrast worden’.

De voorverkoop start op zaterdag 7 april in cultureel centrum de Geerhoek en vanaf maandag 9 april zijn de kaarten ook te koop bi jde VVV aan de Bergsebaan in Wouw. Voorgaande jaren waren de kaarten binnen enkele dagen uitverkocht…

❯ Facebookpagina Wouw Bont