web analytics

Tiende editie van de Groenhuysen Bridgedrive op 9 maart

De Groenhuysen Bridgedrive komt er aan op zaterdag 9 maart, voor de tiende keer alweer. De organisatie is ook nu weer in de vertrouwde handen van ABC West Brabant en Groenhuysen-medewerker Toine Houtepen. Deelnemers steunen met hun deelname bovendien het goede doel, want de opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van Groenhuysen, die zich inzetten voor het welzijn van de klanten en bewoners.

De bridgedrive wordt in verschillende sterktes gespeeld. Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen. Voor deze lustrumeditie stelt Hotel Asteria in Venray zelfs twee bridgearrangementen ter waarde van € 189,00 per persoon beschikbaar.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Lia Houtepen, via 0165 – 55 83 46 of slia@home.nl. Deelnemers kunnen zich inschrijven door € 15 over te maken op rekeningnummer NL12 INGB 0001 172049 t.n.v. de heer T. Gieles onder vermelding van naam en de gewenste speelsterkte. ‘Wees er snel bij, want de bridgedrive mag op veel belangstelling rekenen en vol is vol’, voegt de organisatie daar nog aan toe.

De bridgedrive vindt plaats in de kapel van Wiekendael, gelegen aan de Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal.