web analytics

The Dead Wax: akoestische rock, pop & blues op het Sfeerstrand (5 okt)

Gitarist Remko Willems (uit Nispen) en ercussionist Freek Prins hebben het in juli zo naar hun zin gehad bij Beachclub 0165 op het Sfeerstrand in Roosendaal, dat zij daar zaterdag 5 oktober terugkeren. Ditmaal met The Dead Wax, een akoestische rock, pop & blues formatie. Vanaf 19:30 uur laten ze daar hun rauwe sets horen.

Hoe groot of klein een podium ook mag zijn, de mannen van The Dead Wax zijn altijd enthousiast en brengen altijd energie. Ze zorgen voor een Woodstock-achtige vibe, geïnspireerd door helden als Lou Reed, Cream, CCR, David Bowie, Neil Young en Iggy Pop, maar ook door meer moderne acts als The Black Keys. De basis van de band wordt gevormd door Norbert Schut (zang en gitaar), Freek Prins (percussie) en Ron Knook (basgitaar). Als de gelegenheid zich voordoet, zoals deze maal op het Sfeerstrand, worden zij vergezeld door sologitarist Remko Willems.

Hotspot
‘Het weer mag dan wisselvallig zijn, bang voor regen hoeven bezoekers niet te zijn. Binnen in Beachclub 0165 is er meer dan genoeg ruimte voor muziek en publiek’, zegt exploitant Ad Huijzers, die tevreden constateert dat zijn etablissement zich meer en meer tot een tot een muzikale hotspot in Roosendaal omtwikkelt. Hapjes en drankjes staanb klaar en kleintjes kunnen lekker spelen op het binnenstrand.

Het sfeerstrand ligt aan de Roosendaalse Haven aan de Oostelijke Havendijk. Ingang via de Industriestraat (bij het stadion).