web analytics

Tekenaar Robbert Tilli bij Erika Stanley (29 sept)

Kunstenaar Robbert Tilli, bekend van zijn portretten van sporthelden, demonstreert zaterdag 29 september tussen 14:00 – 16:00 uur hoe hij zijn portretten van sporthelden en artiesten maakt bij Erika Stanley in de Doker Brabersstraat in Roosendaal.

Max Verstappen, Matthijs de Ligt en Lieke Martens zijn enkele van zijn portretten, die hij met de hand maakt op zijn Ipad. Daarvoor heeft hij een eigen vingertechniek die niemand hem heeft geleerd. Zijn portretten genieten grote bekendheid.

Erika Stanley organiseert de gratis toegankelijke demonstratie van Tilli als afsluiting van de kunstmaand. “In onze winkel zijn Robberts portretten van sporters te koop. Vaak vragen mensen hoe die worden gemaakt. Daarom leek het ons een leuk idee om dat live te laten zien. Robbert gaat tekenen en bezoekers kunnen op een scherm meekijken hoe hij dat doet,” zo zegt Stanley.

Omdat het weekend van 29 en 30 september ook de afsluiting van de kunstmaand is, heeft Erika Stanley nog een verrassing voor bezoekers. “Iedereen die naar de kunsten van Robbert Tilli komt kijken, krijgt een persoonlijke cadeaubon. Dus alleen tijdens de demonstratie.”