web analytics

Techno-festival Dubbelspoor in de Loods in Roosendaal (26 okt)

In The Loods aan de Oostelijke Havendijk in Roosendaal is op zaterdag 26 oktober het Dubbelspoorfestival, een festival met ‘rollende techno in een gruwelijke indoor locatie’. Het festival is van 13:00 – 23:00 uur en is georganiseerd door Focus Events.

Bezoekers van buiten Roosendaal wordt geadviseerd met de trein te komen. Via de spoorbrug is dat vijf minuten lopen van het station. ‘En je kunt na 23:00 uur nog overal naar toe’, aldus de organisatie. Wie met de auto komt, moet rekenen op 10 euro parkeerkosten.

Kaarten
De ‘tweedeklas’-kaarten van 22,75 euro waren al snel uitverkocht. De ‘eersteklas’-kaarten kosten 28,75 euro. Wie in een groep komt, betaalt 25,75 per persoon.

Twee podia
Er zijn twee podia, die in de stijl van het event Spoor A en Spoor B worden genoemd. Op Spoor A treden op: Michel de Hey, Benny Rodrigues, Deep Dimension, Mr Effix en Bart Pellis. Op Spoor B staan: Janick Megroot, Ostrea, Blanda, Din Sikkerhed, Omega Zin, Nartho, Bart Pellis, Vince Vela en Sander van Daalen.

Oordoppen
Omdat er geluid van meer dan 85 dba wordt geproduceerd, wordt aanbevolen oordoppen mee te nemen.

❯ Website festival Dubbelspoor
❯ Artiesten op Dubbelspoor
❯ Kaarten voor Dubbelspoor

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor