web analytics

Talkshow ‘Bomen over de Bulkenaar’ gaat vanavond niet door

Vanwege verscherpte corona-maatregelen gaat de voor dinsdagavond 15 december geplande talkshow ‘Bomen over De Bulkenaar’ van de gemeente Roosendaal niet door. De talkshow zou worden uitgezonden vanuit Schouwburg De Kring, maar die is vanaf vandaag gesloten. Mensen die zich aangemeld hadden om de online-show te volgen, zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

‘Op zo’n korte termijn is het niet mogelijk om een alternatieve locatie te vinden voor de talkshow’, laat de gemeente weten.

Info op website

In plaats daaarvan plaatst de gemeente later deze week op de website www.debulkenaar.nl en via mail aan geïnteresseerden een aantal video’s en documenten. ‘Zo krijgt men toch een goed beeld van de plannen tot nu toe’, meent de gemeente.

Reacties

‘Natuurlijk respecteren we de aangescherpte regels. Maar we willen uw mening en ideeën heel graag horen. Daarom roepen we u nu via deze manier op: Heeft u ideeën, initiatieven of vragen over de invulling van het gebied De Bulkenaar? Neem dan contact met ons op via bulkenaar@roosendaal.nl’, voegt de gemeente daar aan toe.

Later bijeenkomst
‘Zodra het weer kan, organiseren we alsnog een bijeenkomst om iedereen op de hoogte te houden. Online of, beter nog, in levende lijve. Tot die tijd houden we u via de website www.debulkenaar.nl en social media op de hoogte. Ook sturen we u nieuwe mails als er belangrijke updates zijn’, aldus de gemeente.

Zie ook:
❯ Online talkshow over opzet van gebied de Bulkenaar in Roosendaal (15 dec)