web analytics

Synchroonzwemsters halen meer dan 750 euro binnen voor Serious Request

De dames van de afdeling Synchroonzwemmen van ZPV-Hieronymus uit Roosendaal zwemmen op zaterdag 23 december voor Serious Request 2017. Ze hadden als doel € 500,00 gesteld te willen ophalen. Hier zitten ze al ruim overheen. De stand was dinsdagmiddag 12 december al meer dan 750 euro. ‘Alle sponsoren bedankt daarvoor’, laten ze weten.

Doneren kan trouwens nog steeds via de actiestie (zie hieronder). ‘Doneren is heel simpel en hiermee worden hopelijk heel veelk inderen weer herenigd met hun familie’.

Iedereen is met kerst graag allemaal samen; helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Op zaterdag 23 december 2017 zwemmen de dames van Hieronymus hiervoor hun uitvoeringen op muziek. Dit vindt plaats in zwembad De Stok in Roosendaal en begint om 15:30 uur.

❯ De actie-pagina van de zwemsters

Foto boven: Benno Elsenaar