web analytics

Swingende opening Eye-Candy 23 in Galerie Anita Ammerlaan

Het was zondagmiddag 30 juni goed toeven bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal tijdens de feestelijke opening van expositie Eye-Candy 23. De bezoekers waren onder de indruk van de geëxposeerde professionele kunst van 11 kunstenaars gepresenteerd op 1150m2, de wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen en de live muziek door Remko Willems, Joshua Smits, Freek Prins en Paule van Wijngaarden en het solo optreden van de 11-jarige Faela van Wijngaarden.

Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zijn tot en met 22 september te bewonderen: Leonie van den Udenhout (fotografie), Janneke Rottier (schilderijen), Bert Taken (schilderijen), Chris Overbeeke (schilderijen), Edith Madou (keramiek), Linda Blokken (schilderijen), Lia Burger (schilderijen), Jan Koren (schilderijen), Marja Vrijhoef (mixed media sculpturen), Petra Aertzen (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Zie ook:
❯ Website Anita Ammerlaan

Foto boven: Beeld van de opening. Van links naar rechts: : Freek Prins, Paule van Wijngaarden, Remko Willems en Joshua Smits. (Foto Patrick Roelofs)