web analytics

Swingend koor Close Up Roosendaal zoekt nieuwe stemmen

Het gezellige, swingende koor Close Up uit Roosendaal is op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om wekelijks de stembanden te benutten bij het zingen van musical- en popnummers. In augustus start het koor met een nieuwe dirigente: Herma Martens. Voor belangstellenden is op 24 augustus een open repetitie.

Herma Martens heeft het koor al eerder succesvol geleid, maar wegens privé-omstandigheden is zij een aantal jaren geleden gestopt. ‘Nu is zij terug en daar zijn we heel blij mee’, meldt het koor. Ze heeft jarenlang ervaring met het dirigeren van koren en heeft bewezen over de juiste skills te beschikken om Close Up weer op de kaart te zetten.

Eigen geluid
Dit koor onderscheidt zich van andere koren: het is een jonge groep, zingt een ander repertoire en heeft het geluk dat het eigen muziek kan arrangeren, waardoor ook weer een eigen geluid ontstaat.

‘Wij zingen met veel enthousiasme en kunnen nieuwe leden gebruiken in elke stemgroep, voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-30 jaar. Hou je van zingen en wil je graag nieuwe mensen leren kennen, kom dan een keertje een repetitie meedoen’, nodigt Close Up uit.

Open repetitie
Op vrijdagavond 24 augustus is er van 20:00 – 22:00 uur, speciaal voor belangstellenden, een open repetitie in het gebouw De Kameleon aan de Gerard ter Borchstraat 51 in Roosendaal. Wie wat huiverig is voor een ‘auditie’ kan het koor geruststellen: ‘Je hoeft niet voor het koor te gaan staan om een liedje te zingen, je mag gewoon lekker blenden in de groep en die stemmentest die komt later, gewoon samen met de dirigent. Geen auditie nodig, en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Dat maakt de drempel wel heel erg laag’.

❯ Meer info op website Close Up Roosendaal