web analytics

Swingen en rocken op Back to the Fifties in Roosendaal (16 juni)

De petticoats en de gel kunnen weer uit de kast. Zondag 16 juni is het weer tijd voor ‘Back tot the Fifties’ op de Markt in Roosendaal. De lustrumeditie inmiddels. Het paradepaardje van de Stichting Blues Promotions Roosendaal, ook bekend van onder andere Blommenblues en Folkroute, is uitgegroeid tot een groot nostalgisch buitenevenement. Gratis toegankelijk.

De bands
Muziek is een belangrijk onderdeel van het evenement. Voor dit jaar heeft de organisatie deze bands gecontracteerd: Daddy to the Rescue, Sandy & the Wild Wombats en Jake Calypso and his Red Hot. Voor het podium (bij het oude raadhuis) is plaats om te dansen, te swingen, te rocken. Een dansgroep is dan ook een vast onderdeel, dat ingevuld wordt door de dansers en danseressen van de 50’s Dance Show.

Markt en classic cars

Artikelen en ‘souvenirs’ uit de Fifties zijn terug te vinden op een Fities Market en vervoer uit die jaren is er in de vorm van een aantal Classic Cars en Hot Rods. Dat zijn oldtimers, vaan uit de jaren dertig, die zijn omgebouwd tot showwagen.

‘Back to the Fifties’ is zondag 16 juni van 14:00 – 21:00 uur.

Stichting
Stichting Blues Promotions Roosendaal is een stichting op non-profit-basis met als doel kwalitatief hoogstaande bluesmuziek te bieden. Onder andere met het organiseren van sessies en optredens in horeca- en andere gelegenheiden in Roosendaal en omgeving. De stichting kan gesteund worden door lid, donateur of sponsor te worden.
❯ Website Stichting Blues Promotion Rooendaal

Impressies van optredende bands:


 

 

 
Foto-impressie uit 2017:

Foto’s Back to the Fifties op de Markt in Roosendaal