web analytics

Stichting Roosendaal 750 maakt zich op voor verjaardag en Grande Finale

De Stichting Roosendaal 750 maakt zich op voor de laatste maanden van het jubileumjaar. Maandag 5 november is de ‘echte’ datum waarop Roosendaal 750 jaar bestaat. Op die dag wordt onder andere het kunstwerk d’ouwe Sok officieel onthuld. De ‘Grande Finale’ is 13, 14 en 15 december in De Kring. De kaartverkoop is deze week van start gegaan. Ook met het boek ‘In een plaats genaamd Roosendaal’ gaat het goed. Er komt een tweede druk.

Jarigen 5 november
De Stichting Roosendaal 750 nodigt alle jarigen op 5 november uit om de verjaardag van Roosendaal aan het einde van de middag samen te vieren. Daarom bij deze de oproep om zich te via mail te melden (naam, adres en woonplaats) aan info@roosendaal750jaar.nl Er kan ook gebeld worden met 140165 (geen kengetal) en vragen naar de organisatie van Roosendaal 750 jaar. Jarigen kunnen ook door ouders of kinderen van betrokkenen worden aangemeld.

Grande Finale
Kaarten voor de finale-voorstellingen in de grote zaal op 13, 14 en 15 december zijn voor 7,50 euro te bestellen via de website van De Kring, www.dekringroosendaal.nl

Het symfonisch popconcert Grande Finale wordt gepresenteerd door een groot orkest dat bestaat uit zangers, strijkers, blazers en ritmesectie. Dit veelzijdige orkest vis thuis in alle muziekstijlen die in Roosendaal te vinden zijn, en werkt op bijzondere wijze samen met de oorspronkelijke bedenkers en uitvoerenden om de meest memorabele evenementen van Roosendaal 750 te herbeleven op een nieuwe en verbindende manier.

‘Grande Finale blikt terug op het feestelijke 750-jarig bestaan van Roosendaal, maar schept ook verwachtingen voor de toekomst. Deze belevenis overweldigt de grote zaal van schouwburg De Kring met een afsluitend programma dat barst van Roosendaals talent’, zo kondigt de stichting aan.

Tweede druk boek
Omdat de eerste 1250 exemplaren van het boek ‘In een plaats genaamd Roosendaal’ inmiddels allemaal gereserveerd of verkocht zijn, heeft de Stichting Roosendaal 750 jaar besloten tot een 2e druk van het boek. Deze boeken zijn naar verwachting in de tweede helft van november gereed, dus op tijd om als cadeau voor sinterklaas en kerst te dienen.
Boeken kunen al gereserveerd worden bij de VVV, Het Verboden Rijk en de Boekenwurm.