web analytics

Stichting Carnaval zoekt nog deelnemers voor de Leutmart (12 feb)

De Stichting Carnaval Roosendaal is nog op zoek naar een aantal enthousiaste leutvierders, clubs en/of verenigingen die leuke spelletjes en activiteiten willen aanbieden op de Leutmart op carnavalsmaandag. Ook dit jaar verwacht de stichting een flinke opkomst van leutvierende Tullepetaontjes op de Mart van ‘Oons stadje’.

Clubs en verenigingen die interesse hebben, kunnen zich aanmelden met het inschrijfformulier dat te vinden is op ❯ Website Tullepetaonsnieuws.nl

De Leutmarkt 12 februari op de (oude) Mart is van 13.11 uur tot plm 17:00 uur. D’n Ooghei ,Nar en Sjampetter openen de mart en nemen later in de middag de prijsuitreiking voor de club mee ut beste veraol voor hun rekening.
Prallen en brakken tot en met 12 jaar kunnen voor € 1,– bij alle kramen terecht. Daar bieden clubs en carnavalsverenigingen een keur van leuke spelletjes en activiteiten aan. De deelnemertjes krijgen na afloop ook nog wat te drinken, en een zak snoep.

De afgelopen twee jaar had de Stichting Carnaval overigens pech met de Leutmart. In 2016 moest die vanwege de storm worden gecanceld, en vorig jaar werd vanwege weersomstandigheden naar De Kring verplaatst.

❯ Foto’s Leutmart 2017 (in de Kring)
❯ Foto’s Leutmart 2015