web analytics

Stemmen voor Cultuurprijs vanaf 26 oktober

Van maandag 26 oktober tot en met maandag 9 november kan er gestemd op de drie genomineerden voor de Cultuurprijs Roosendaal. Die genomineerden zijn De Vrouwen van Wanten, de 5 kunstenaars van TONG IV en de Stichting Heerl’k. De Cultuurprijs Roosendaal 2019-2020 wordt vrijdagavond 20 november uitgereikt in Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111 in Roosendaal.

Stemmen kan vanaf maandag 26 oktober via de vernieuwde website, waar ook meer informatie over de genomineerden is te vinden.

Doorgaan

De coronacrisis heeft ook zijn uitwerking op de uitreiking van de Cultuurprijs. Er viel dit jaar wat minder te kiezen. Toch was de jury het er unaniem over eens: de uitreiking moet wel doorgaan, al is het in een andere vorm. Het is de manier om cultuuraanbieders en -liefhebbers in de gemeente Roosendaal een hart onder de riem te steken en het belang van cultuur nog eens te onderstrepen.

Oeuvreprijs
Het gaat wel wat anders. Dit jaar is er geen Jongerenprijs en de uitreiking vindt ook wat later in het jaar plaats dan gewoonlijk. Ook dat heeft alles te maken met het coronavirus. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een uitreiking die voldoet aan alle corona-richtlijnen. Daar wordt dan ook een speciale oeuvreprijs uitgereikt.

De Cultuurprijs Roosendaal is mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal en de Gemeente Roosendaal.

❯ Website Cultuurprijs Roosendaal
❯ Facebookpagina Cultuurprijs
❯ Instagram Cultuurprijs