web analytics

Sportstudenten zetten winterwandeling Keijenburg op

Op dinsdag 15 december om 13:00 uur begint de winterwandeling Keijenburg. Sport-studenten van partnership Roosendaal organiseren die leuke activiteit in samenwerking met Buurthuis Keijenburg en Wijzijn traversegroep.

Partnership Roosendaal is een samenwerking van Stichting Sportservice Noord-Brabant, Fontys Sporthogeschool en de gemeente Roosendaal. Dit partnership zet studenten Sportkunde in om inwoners van Roosendaal vitaler te maken. Deze studenten werken samen met diverse partijen binnen de gemeente en op 15 december komen zij in actie om de eenzaamheid richting de feestdagen te reduceren.

De winterwandeling start en eindigt bij het buurthuis Keijenburg. ‘Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen en daarom zijn de groepjes niet groter zijn dan 3 personen. Ook start niet iedereen tegelijkertijd, waardoor ook de anderhalve meter en beperkingen in groepsvorming netjes gewaarborgd worden’, aldus de organisatie.

Buurthuis Keijenburg en Wijzijn traverse zijn blij met de organisatie van de activiteit. ‘Er gaat al zoveel niet door en juist voor de doelgroep die nu eenzaam thuis zit is dit een activiteit die erg welkom is. Ook de studenten, voor wie hun stageperiode momenteel voornamelijk bestaat uit het werken achter de laptop, is dit een erg mooi moment om toch de praktijk in te kunnen’.

Er is nog ruimte om mee te wandelen. Aanmelden kan via buurthuis.keijenburg@home.nl of telefonisch via 0165-535439.