web analytics

Sooz in teken van ‘Heaven and Hell’ (18 nov)

Het is zaterdagavond 18 november weer tijd voor de Sooz. Het thema is deze keer ‘Heaven and Hell’. Het gaat allemaal gebeuren in ‘Over de Tong’ bij De Kring vanaf 21:15 uur. De entree voor het nostalgisch avondje is nog altijd gratis.

De 4 dj’s beloven er weer een singende avond van te maken met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Het kan deze avond twee kanten op gaan: ‘Angel’, ‘Angeleyes’ en ‘It feels like Heaven’ of ‘The Devil made me do it’, ‘Sympathy fort he Devil’ en ‘The Highway to Hell’.

De eeuwige strijd tussen het goed en het kwaad in de muziek. De grens tussen geluk en ongeluk is soms flinterdun. De dj’s van de Sooz, Mart Musters, George Fassaert, Eric van Deelen en Peter van de Broek (Ome CO), laten de bezoekers op hun manier genieten van hun muziekkeuze op ‘een lekkere ongecompliceerde avond met goede, oude muziek van toen’.

Vanaf 21.15 uur in ‘Over de Tong’ aan het Tongerloplein in Roosendaal. De entree voor deze nostalgische muziekavond is nog altijd gratis. Bezoekers worden op de ouderwetse manier afgestempeld (zoals het in het buurthuis vroeger ook al ging).

❯ Meer info op website Sooz.info