web analytics

Sofie Mol in The Voice verder naar de knockouts

Van de twee zangeressen uit Roosendaal die dit jaar aan de Voice of Holland op RTL4 meedoen, heeft Sofie Mol (25) vrijdagavond 3 januari haar battle gewonnen. Zij gaat dus door naar de knockouts. Daarentegen moest Julia Schutten (20) het programma verlaten. Haar coach Waylon koos voor Stef in de battle.

Ernstig toegesproken
Sofie Mol kwam al aan het begin van de show aan de beurt met het nummer ‘Faith’ van Stevie Wonder ft. Ariana Grande. In het voorfilmpje over de repetitie moest ze behoorlijke kritiek incasseren van haar coach Ali B, die haar ernstig toesprak om meer van zichzelf te laten zien.

Koelbloeding afgerekend
Maar tijdens de battle tegen Elroy & Rubenia bleek dat dit niet tegen dovemansoren gezegd was. Vooral in het laatste stuk stal Sofie zodanig de show, dat de voice-over van het tv-programma zei dat ze koelbloedig afgerekend had met haar tegenstanders.

Niet gestolen
Voor Julia, die vlak na Sofie aan de beurt was, liep het minder goed af in de battle tegen Stef met ‘You Are The Reason’ van Calum Scott. Zij moest de show verlaten omdat haar coach Waylon voor Stef koos, hoewel hij vond dat ze beiden gelijkwaardig waren. ‘Maar ik denk dat hier wel gestolen zal worden’, voegde hij daar aan toe. Maar helaas voor Julia kwam dat er niet van, hoewel Anouk de spanning er nog even in hield. ‘Ik denk wel dat ik voor Julia zou gaan’, had ze gezegd en ook de juryleden Ali B en Lil Kleine gaven de voorkeur aan Julia.

Foto boven: Sofie Mol (in het blauw) na haar battle. Foto The Voice, RTL4

Julia wacht in spanning af wat haar coach Waylon beslist. (Foto The Voice, RTL4)

❯ Website The Voice of Holland

Optredens Julia en Sophie terug kijken:
❯ Battle Sofie – Elroy & Rubenia met “Faith” van Stevie Wonder ft. Ariana Grande
❯ Sophie Mol zingt ‘I’m Every Womea’ (plus toegift)

❯ Battle Julia cs Stef met ‘You Are The Reason’ van Calum Scott
❯ Julia Schutten zingt ‘Sucker’

❯ Julia Schutten op Instagram
❯ Julia Schutten op YouTube
❯ Sophie Mol Facebook
❯ Sophie Mol op RVT-entertainment
❯ Sophie Mol op YouTube
❯ Sophie Mol La Sooph