web analytics

Slotweekend Roosendaal750: perioden met zon, droog

Een hogedrukgebied trekt zaterdag van west naar oost en geeft een noordoostelijke wind, die meest zwak zal zijn. Het is licht bewolkt bij een temperatuur van 14 of 15 graden. Komende nacht trekt het gebied verder en komt er een nieuw hogedrukgebied dichterbij. Hierdoor draait de wind via zuid naar zuidwest.

In de nanacht kan het helder worden, en de temperatuur daalt dan naar 5 of 6 graden. Zondag draait de wind verder naar noordwest en blijft nog zwak. De temperauur is rond normaal: 16 of 17 graden en het blijft tot de avond droog. Daarna kan er al wat lichte regen vallen uit een storing die vanuit noordwest langs trekt. Hierdoor komt de nachttemperatuur iets hoger uit: rond 7 of 8 graden.

Maandag is een miezerige dag. De temperatuur komt niet veel hoger dan 13 of 14 graden, bij een matige wind uit noordwest.

Dinsdag wordt het droger, maar de temperatuur blijft nog wat achter met 14 of 15 graden. Daarna gaat de temperatuur wat omhoog tot een normale waarde van ongeveer 17 graden overdag en 12 of 13 graden in de nacht, met een zwakke tot matige wind uit westelijke richtingen.

❯ Website Meteo Roosendaal-West