web analytics

Studio Sisa opent Kindercafé

Studio Sisa, al meer dan tien jaar in Roosendaal een plek om ‘te dansen, zingen spelen en jezelf zijn’ breidt haar activiteiten uit. Op 2 september gaat er in het pand aan de Kade een kindercafé open. Eigenaresse Malou van Rede, is er superenthousiast over en liet op Facebook weten dat ze niet ‘kan wachten’.

De bedoeling is dat het kindercafé voor en na de lessen open is en de cursisten er kunnen relaxen of huiswerk maken. Mama’s en papa’s zijn welkom om er koffie te drinken, terwijl de kleinsten veilig en verantwoord kunnen spelen. Ideeën zijn er al genoeg: een mini-bibliotheek, huiswerkplekken, een lange knutseltafel, een tap vol vers sap… In het Sisa kindercafé moet iedereeen er zich kunnen vermaken.

‘Naast alle mogelijkheden om slimmer en creatiever te worden, worden de kinderen ook regelmatig uitgenodigd voor andere kindercafé-evenementen. Ze kunnen komen knutselen en in de voorleeshoek worden verhalen verteld en voorgelezen. Maandelijks zijn er poppenkastshows of worden moderne kindervoorstellingen gespeeld. Dit terwijl papa en mama rustig wat kunnen drinken’, zo geeft Malou wat voorbeelden.

Sisa is meer dan musical en dans, is de gedachte achter het kindercafé. ‘Van kindercafé tot stralen op een podium: bij Sisa kun je jezelf zijn – dat mag je laten zien’, aldus Malou van Rede, die zelf al meer dan twintig jaar danst. Ieder jaar worden er tientallen producties uitgevoerd in de schouwburg. Met duizenden bezoekers per jaar heeft ze cultuur voor jongeren in de regio gebracht.

Bij Studio Sisa kunnen kinderen al vanaf 1 jaar terecht en er zijn zelfs al lessen vanaf 3 maanden. Er zijn mogelijkheden tot 21 jaar.

De opening van het kinsdercafé is op zaterdag 2 september. Het is dan van 10:00 – 14:00 uur open dag.

❯ Website Studio Sisa