web analytics

Sinterklaasmusical ‘Sinterklaas en het grote cadeau’ (25 nov)

Op zondag 25 november zijn er in De Kring drie voorstellingen van de Sinterklaas-musical ‘Sinterklaas en het grote cadeau”. De voorstellingen beginnen om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur.

De kaartjes kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar via www.dekringroosendaal.nl of via de kassa van schouwburg de Kring. De familievoorstelling trekt jaarlijks veel publiek naar De Kring. Tekst en regie zijn in handen van Bram van Arendonk.

Het verhaal:
Sinterklaas neemt ieder jaar een stoomboot vol snoepgoed en cadeautjes met zich mee. Dit jaar is er wel een heel groot cadeau bij. Zo groot dat niemand precies kan raden wat erin zit. Zelfs de Pieten hebben geen flauw idee. Alleen Sinterklaas weet het, maar hij houdt dat nog eventjes geheim.

Het kan van alles zijn. De Pieten bedenken de gekste dingen en hebben de grootste lol. Totdat een gemene professor het Sinterklaasfeest komt verpesten. Hij heeft namelijk nog nooit een cadeautje gehad van Sinterklaas, terwijl hij ieder jaar een verlanglijstje in zijn schoen stopte en liedjes zong. De professor voelt zich door Sinterklaas in de kou gezet en besluit hem met gelijke munt terug te betalen. Hierdoor kan pakjesavond in gevaar komen….

❯ Uitgebreide informatie over de agenda van Sint in Roosendaal