web analytics

‘De Sint pakt uit show’ drie keer in Roselaar (19 nov)

Op zondagmiddag 19 november kan in Winkelcentrum Roselaar drie keer genoten worden van de voorstelling ‘De Sint pakt uit show’. Het is een interactieve voorstelling met live zang en bijzondere kostuums met Cato Cadeau en Jet Pakket.

De voorstellingen zijn tussen 13:30 tot 14:00 uur, tussen 14:45 tot 15:15 uur en tussen 16:00 tot 16:30 uur op het middenplein bij Albert Heijn. Uiteraard gratis te zien.

Inhoud:
Er klinkt al vrolijke sinterklaasmuziek en er liggen al een hele hoop cadeautjes en pakketjes klaar. Cato Cadeau en Jet Pakket komen eraan en dragen samen een enorm groot pakket. Cato en Jet werken in de cadeaufabriek van Sinterklaas. Het is namelijk zo: Sinterklaas pakt uit maar zij, zij pakken in.

Dit vrolijke stel vertelt honderduit over hun belevenissen in de fabriek. Samen met de kinderen gaan ze aan de slag, alle aspecten die er bij komen kijken om het meest prachtige cadeau als eindresultaat te krijgen, worden nagelopen. Samen grote strikken maken, cadeaupapier vouwen, pakket doorgeven en stapelen. Maar wat zit er nou in dat grote pakket dat Cato en Jet zo goed bewaken…?