web analytics

Sint dit weekend: dobbelpieten in Roselaar, musical en koopzondag

Sinterklaas heeft het komend weekend (23-24 november) weer druk. Ook dit jaar doet hij Winkelcentrum Roselaar weer aan. Daar is zaterdagmiddag 23 en zaterdag 30 november tussen 12:00 – 17:00 uur van alles te doen rond Sinterklaas. En zondag zijn de musical-uitvoeringen in de Kring en is het die middag koopzondag in het teken van de Sint.

Op zaterdagmiddag 23 november is er in de Roselaar tussen 12.00 – 17.00 uur een Pietenspel voor bezoekers. De Pieten mogen die middag een extra cadeautje weggeven. Ze lopen met een bolderkar met cadeautjes rond en wie met een grote dobbelsteen durft te gooien en een opdracht van de Pieten goed uitvoert, mag een cadeautje uit de bolderkar mee naar huis nemen. Om het feest helemaal compleet te maken komt er ook nog een Pietenband in de Roselaar spelen.

Op zaterdag 30 november is het Winkelcentrum tussen 12.00 – 17.00 uur omgetoverd tot een echt Sinterklaashuis. Een grote rode troon staat dan voor de Sint klaar. Daarnaast neemt hij ook nog een paar leuke Pieten mee. Die zorgen voor veel gezelligheid en een dosis strooigoed voor alle kinderen. Vanuit zijn troon heeft Sinterklaas alle tijd om alle kinderen te ontmoeten. Een Meet en Greet dus!

Meer Sint in Roosendaal, zie ook:
❯ Foto’s rondrit Sinterklaas door Roosendaal 2019
❯ Sinterklaas is weer in Roosendaal
❯ Sinterklaasmusical over ‘het verloren boek’ (24 nov)
❯ Expo over Sinterklaas voor volwassenen (24 nov)

Meer Sinterklaas in Roosendaal:
Zondag 24 november: Sinterklaasmusical in de Kring
De voorstellingen zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.
 
Zondag 24 November: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Op zondag 24 november is het van 12:00 – 17:00 uur koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Er lopen dan veel Pieten rond. Zo kan men zomaar Muziekpieten of Ballonpieten tegen komen. Ook de Snoeppieten ontbreken niet. Verder rijdt er ook een pietentreintje rond in het centrum van Roosendaal.
De muzikale noten en pepernoten worden aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.