web analytics

Showbizz Summer Week: voor een week ster in De Kring

Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen in de komende zomervakantie een week lang ster worden en zijn in De Kring in Roosendaal. Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus is daar – bij voldoende deelname – een Showbizz Summer Week. Dagelijks van 09:00-17:00 uur.

Kinderen kunnen zich niet alleen een ster voelen, maar ook zijn. ‘Je wordt meegenomen in de wereld van een popster’, belooft de organisatie.

Op het programma staan lessen in dansen, zingen, acteren, poseren, voor de camera staan en interviewen en over de de catwalk lopen. Als het ster-gevoel er dan nog niet is, komt dat zeker bij een limousine-ervaring in gala-kleding en een ontmoeting met een bekende BN’er. De Kring is gastheer voor deze week.

Brengen en halen
De Showbizz Summer Week begint dagelijks om 09.00 uur, maar de deelnemers kunnen al vanaf 08.00 uur worden gebracht. Het programma eindigt om 17:00; tot 18:30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie gaat ervan uit dat de deelnemers thuis ontbijten. Daarna wordt er alle dagen voor eten en drinken gezorgd. Lunch, tussendoortjes, fruit en drankjes zijn in de prijs inbegrepen.

In groepjes
Hoe verloopt de week? ‘De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepjes qua voorkeur en leeftijd. De groep blijft de hele week bij elkaar en daar is één vaste begeleider bij. De hele week dus één vast gezicht. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma, de dansdocent, de zangdocent, de fotograaf etc. Zo wordt geborgd dat er altijd twee begeleiders per groepje toezicht houden. Maar ook dat er een duidelijk aanspreekpunt is voor het kind’.

Geweldige tijd
‘Het is nadrukkelijk de bedoeling dat deelnemers een geweldige tijd beleven, echter iets leren is zeker ook de doelstelling. Deze combinatie dient zorg te dragen voor een complete experience’, licht de organisatie toe.

De weekprijs bedraagt, inclusief het eten en drinken, 295 euro per kind. Om de week door te kunnen laten gaan, moeten er minstens 90 aanmeldingen zijn.

❯ Meer informatie en aanmeldingen op de website van De Kring