web analytics

Sfeervolle opening expo Eye-Candy 17 in Galerie Anita Ammerlaan

In Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal is zondagmiddag 12 november de expositie Eye-Candy 17 geopend. De bezoekers genoten zichtbaar van de geëxposeerde professionele kunst die in de 1150m2 grote ruimte te zien is. De live-muziek van saxofonist Peter van Ineveld verhoogde de sfeer tijdens de gezellig drukke opening nog.

De initiatiefnemers, kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten en Peter van Ineveld ontvingen veel goede en bijzondere reacties van de bezoekers. Roelofs: ‘Wij kijken terug op een geslaagde opening van deze bijzondere expositie en het doet ons goed om te zien dat daar goede belangstelling voor was. We mochten niet alleen bezoekers begroeten uit Roosendaal, maar ook uit onder andere België, Zeeland en Zuid-Holland. Saxofonist Peter van Ineveld vulde onze ruimte met heerlijke jazzgeluiden die goed in de smaak vielen bij de bezoekers’.

Diversiteit
De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken. De 1150m2 grote galerie staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld kan worden. De 12 kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten.

De Eye-Candy 17 exposanten zijn: Frank Vanhooren (België), Jos Rijff, Sonja van Dijk, Leo Gerritsen, Bert Verboon, Wiebrand Bouwkamp, Marian Bax, Mathisse Arendsen, Nel Douma, Marly Freij, Wim Noordam en Anita Ammerlaan zelf.

Galerie Anita Ammerlaan, aan de Markt 39 in Roosendaal, is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 en Eye-Candy 17 is tot en met 4 februari te zien. Vrijdag 29 t/m zondag 31 december is de galerie gesloten.

❯ Website Anita Ammerlaan
❯ Opening expo Eye-Candy op 12 novemver