web analytics

Sfeerstrand met Beachclub eindelijk open

Met als welkomstcadeautje de bijzonder ‘zomerse’ oktoberdag op zaterdag 13 oktober, is het Sfeerstrand aan de Oostelijke Havendijk in Roosendaal dan uiteindelijk toch voor de herfstvakantie 2018 opengegaan. Sinds vrijdag 12 oktober kan men er – voorlopig alleen overdag van 12:00 – 18:00 uur – terecht.

Uitbater Ad Huijzers, bij velen al bekend als de ex-uitbater van coffeecorner De Huiskamer in Parrotia, heeft gelijk wat jeugdactiviteiten voor in de herfstvakantie opgezet. Zo kan de jeugd er schatgraven in het zand en vliegeren. Meer activiteiten volgen, steeds beetje voor beetje, zo kondigt Huijzers in BN DeStem aan.

Vanwege de afsluiting van de Oostelijke Havendijk voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers en fietsers, is het sfeerstrand per auto alleen bereikbaar via de Industriestraat, de weg naast het stadion vanaf de Borchwerf.

Op 26 juli vorig jaar (2017) hing de vlag ‘Sfeerstrand’ al in top, een maand later was de opening, maar daarna bleef het er stil. Het verkrijgen/aanvragen van de benodigde vergunningen bleek een langdurige zaak. Twee zomers, waaronder de prachtige zomer van dit jaar, gingen het sfeerstrand aan z’n neus voorbij.

Foto boven: ‘Welkom bij Beachclub 0165’ staat op het bord bij de ingang van het terrein aan het pad tussen de Oostelijke Havendijk en de passerelle. De beachclub is op dinsdag gesloten, op andere dagen van 12:00 – 18:00 uur open.

❯ Meer Sfeerstrand