web analytics

Sfeerblues 0165 op het Sfeerstrand (16 nov)

Onder de naam ‘Sfeerblues 0165’ presenteert Stichting Blues Promotion Roosendaal (SBPR) op zaterdag 16 november een avondvullend bluesprogramma op het Sfeerstrand aan de Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. Op het affiche staan de bands Little Boogie Boys en Fat Harry & the Fuzzy Licks.

‘Dat zjn twee internationaal gelouterde acts van artiesten die hun sporen al lang verdiend hebben’, aldus de organisate van het evenement dat tussen 19:30 en 01:00 uur in Beachclub 0165 op het Sfeerstrand plaatsvindt.

Little Boogie Boy begint rond 20:15 uur te spelen, Fat Harry & The Fuzzy Licks rond half elf. In pauzes en de ombouw tussen de bandoptredens komt DJ Franko Diago (‘the master of blues’) in actie. Al met al wordt het volgens de organisatie een avond ‘in een verrasende locatie, aansprekende acts, gezellige bezoekers en een sprankelend bluesprogramma’.

Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro. Informatie over kaarten is te verkrijgen via sfeerstrand@gmail.com 0f telefonisch via 06 27168440. Ook zijn speciale vip-arrangementen mogelijk.