web analytics

Scooterrijder aangehouden na nachtelijke mishandeling fietser

In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 december is een 21-jarige scooterrijder uit Roosendaal aangehouden. Hij had het aan de stok gekregen met een fietser. De scooterrijder had de fietser een paar rake klappen gegeven en brak de bril van de fietser doormidden.

Een 25-jarige man uit Oud Gastel fietste rond 04.45 uur van zijn werk naar huis. Op het fietspad langs/naar de Buijenstraat passeerde hem een scooter die, volgens de fietser, asociaal en slingerend over het fietspad reed. De fietser maakte hierop een handgebaar naar de bestuurder van de scooter.

Gevallen
De scooterrijder kon dit kennelijk niet waarderen en trapte een paar keer tegen de fiets van de 25-jarige die daarop bijna ten val kwam. De fietser gaf vervolgens een duw aan de scooterrijder die daardoor daadwerkelijk viel. De fietser sloeg af de Buijenstraat in.

Woordenwisseling
De scooter zette de achtervolging in. Beide mannen stopten en er ontstond een woordenwisseling. De scooterrijder gaf de fietser een paar rake klappen en brak de bril van de fietser doormidden. De 25-jarige fietser raakte licht gewond aan zijn gezicht.

Mishandeling
De politie is gebeld en kwam ter plaatse. Na het aanhoren van het verhaal hebben agenten de scooterrijder aangehouden. Dit betreft een 21-jarige man uit Roosendaal. Hij zit vast vanwege mishandeling. De 25-jarige man uit Oud Gastel heeft aangifte gedaan. De Roosendaler zal vandaag gehoord worden door de politie.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie