web analytics

SBPR helpt muzikale talenten op weg met Straatconcours (13 aug)

De Stichting Blues Promotions Roosendaal (SBPR) presenteert op zondag 13 augustus vanaf 13.00 uur het Straatmuzikanten Concours De Gouden Roos. Daarmee wordt het 15-jarig bestaan van SBPR herdacht. De ‘talentenjacht’ speelt zich af op tien plekken in het centrum van Roosendaal.

Muzikale talenten tredens steeds twintig minuten op. Dat kunnen solisten, duo’s, trio’s en grotere groepen zijn. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor een van de prijzen: geen slagwerk gebruiken en onversterkt optreden.

Vier onafhankelijke juryleden lopen rond en beoordelen de acts op muzikale kwaliteit, representatie, zang en de reacties van het publiek. Het publiek kiest de winnaars mee uit, door een stembiljet in te vullen.

Vanaf 18.00 uur komen de drie beste acts op het podium met een backline, om hun optreden nogmaals op te voeren, maar nu wel versterkt. De winnaar gaat niet alleen met de Gouden Roos-trofee naar huis, maar ook met een geldprijs van 500 euro en een studio-opname. De tweede prijs is een Gouden Roos-trofee met een geldprijs van 300 euro en de derde prijs uit een trofee met 150 euro.

Inschrijven kan tot 1 augustus via de website www.sbpr.nl
De Stichting benadrukt dat de talentenjacht zonder winstgevend oogmerk wordt georganiseerd, maar puur om nieuwe muzikanten op weg te helpen.

❯ Website SBPR

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie