web analytics

Salsa kijken op het Tongerloplein (15 juli)

Op zaterdag 15 juli organiseert T’plein in samenwerking met de Salsacademy uit Roosendaal  een gezellig latin-evenement in de buitenlucht. Bezoekers kunnen tussen 16:00 en 22:00 uur genieten van verschillende muzieksoorten, waaronder salsa, bachata en kizomba, op een schitterende locatie in hartje Roosendaal. Er zijn dansers uit Roosendaal, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Zeeland en dj’s.

Salsacademy is een latin dansschool, gespecialiseerd in lessen en trainingen in salsa, bachata, kizomba, cha cha en mambo on2 in zowel Roosendaal als heel Nederland. In Roosendaal is de dansstudio aan de Spoorstraat 7, dat is in de oude goederenloods aan het spoor.

Salsacademy is te ook te boeken voor workshops op feesten, partijen en evenementen. “Binnen een uur leren we bezoekers de basisstappen van de salsa en die zijn vervolgens in staat de hele avond gezellig met elkaar te dansen”, belooft de dansschool.

Met veel plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht staan de leraren klaar om iedereen te leren dansen. “Met een gestructureerd lesprogramma en meer dan 15 jaar ervaring leren we u met enthousiasme en aandacht binnen no time salsa dansen”, meldt de website van Salsaacademy.

>> Website Salsa academy
>> Website Tplein Roosendaal