web analytics

Rustig en zacht weekeinde

Door een hogedrukgebied met het centrum boven de Noordzee, blijft het bij ons vrij rustig. Wel trekt het veel bewolking mee, waardoor de temperatuur boven normaal is. Vandaag (zaterdag) is er veel bewolking, waar soms wat motregen uit kan vallen. De temperatuur kan uitkomen op 7 of 8 graden, met een matige wind uit noordwest.

Door de dikke bewolking zal de temperatuur komende nacht niet veel dalen en uitkomen op 5 of 6 graden. Zondag zal het op de meeste plaatsen droog blijven. De temperatuur blijft rond 7 of 8 graden, met een matige – soms zwakke wind uit west tot noordwest. Ook laat de zon zich meer zien.

Door wat minder bewolking zal de temperatuur in de nacht naar maandag iets lager zijn: 3 of 4 graden. Maandag overdag is het half bewolkt met een temperatuur rond 6 of 7 graden en een meest matige wind uit westelijke richting. In de avond en nacht neemt de bewolking verder toe het naderen van een depressie die vanuit het noorden over Duitsland trekt en kan er weer wat regen vallen, waarbij een onweersklap niet is uitgesloten. De wind neemt toe tot vrij krachtig.

Dinsdag overdag neemt de wind nog iets toe tot krachtig. De temperatuur is rond 7 graden, maar tijdens buien enkele graden lager.

❯ Website Meteo Roosendaal-West

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie