web analytics

Rowin van Fessem heeft eerste single opgenomen

Zanger Rowin van Fessem (23) heeft zijn eerste single opgenomen. Hij kan niet wachten tot 20 april, want dan wordt die single gepresenteerd op een showavond in La Carambole aan de Onyxdijk 5 in Roosendaal.

Van Fessem zong zich op 17 november jl in the picture op RoosendaalNL in evenementenhal De Stok in Roosendaal. Dat was zijn eerste grote optreden na wat optredens in plaatselijke cafeetjes. ‘Ik ben op mijn zeventiende een beetje begonnen met zingen. Met als groot voorbeeld André Hazes ben ik gaan oefenen en gaan uitvogelen wat ik wil en wat bij mijn stem past’, zegt hij.

Hij kwam er al snel achter dat het Nederlandstalige folk/pop-genre helemaal zijn ding was. Na zijn optreden op RoosendaalNL kreeg hij het advies zo snel mogelijk een eerste eigen single met videoclip op te nemen, zodat de mensen hem niet zouden vergeten.

En dat advies heeft hij inmiddels opgevolgd. ‘Het staat er op’, meldde hij vorige week na een studiobezoek. Op 20 april kunnen zijn fans het horen in La Carambole, waar dan ook Arjon Oostrom, Marco Kanters, Tony van Boxtel en Sander Kwarten optreden.

Kaarten daarvoor kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de zaal 15 euro. De eerste honderd kaartjes gaan overigens weg voor tien euro.

❯ Facebookpagina Rowin van Fessem