web analytics

Roselaar in Roosendaal viert dit jaar 50-jarig bestaan

Winkelcentrum Roselaarin Roosendaal bestaat dit jaar 50 jaar. Vanwege corona-maatregelen is daar tot nu toe nog niet zoveel aandacht aan besteed, maar nu mogelijkheden tot winkelen weer verruimd zijn, gaat het winkelcentrum zich buigen over komende acties. Zo staan er winacties op de rol en wordt er teruggeblikt op de geschiedenis van het winkelcentrum.

De eerste paal voor wat zou uitgroeien tot de huidige Roselaar, werd in 1968 geslagen. In 1969 openden C & A, de Hema en de Gruyter. De officiële opening van het toen nog ‘De Rozelaar” geheten winkelcentrum vond plaats op 30 juli 1971. Vijftig jaar geleden dus.

Oude foto’s
In de loop van het jaar komt er in het winkelcentrum een expositie over die vijftig jaar. Wie in het bezit is van oude foto’s, wordt gevraagd die te mailen naar info@winkelcentrumroselaar.nl. Vermeld bij de inzending uw naam en het jaartal waarin de foto gemaakt is. Het is ook mogelijk om oude foto’s in te leveren bij Ellen Juwelier. Ook hier onder vermelding van naam, telefoonnummer en jaartal van foto. Onder de inzendingen wordt een mooi heren- of dameshorloge van Ellen Juwelier verloot!

De komende tijd worden meer jubileumacties aangekondigd.

Foto boven: In de hele stad zijn posters te vinden over het 50-jarig bestaan van de Roselaar.

Zie ook:
❯ Twee nieuwe winkels in de Roselaar in Roosendaal