web analytics

Roselaar haalt weer nieuwe winkels binnen

De website Vastgoedmarkt.nl meldt dat Wereldhave nieuwe overeenkomsten heeft getekend voor bijna 1200 vierkante meter winkelruimte in Winkelcentrum Roselaar in Roosenlaar. Zo opent 28 maart Shoeby met een ‘Grand opening’ in een ruimte van 260 vierkante meter naast Intertoys. Ook Scapino en KPN komen naar de Roselaar.

Shoeby is een hippe kledingzaak die op veel locaties in heel Nederland zit. ‘Men kan hier naast een nieuwe outfit shoppen ook goed terecht voor persoonlijk kledingadvies’, meldt de Roselaar.

Scapino gaat in de Roselaar 750 vierkante meter betrekken en een nieuwe KPN-winkel 172 vierkante meter. ‘KPN was eerder gevestigd in het centrum van Roosendaal en kiest voor het succes van de Roselaar’, aldus Vastgoedmarkt.nl

Het overdekte winkelcentrum Roselaar omvat 28.000 m2 verdeeld over zestig winkels. ‘In de tweede week van maart opende de nieuwe Norah haar deuren voor het publiek. Onlangs openden Rituals, Koncept en Sam&Co al hun deuren in de Roselaar. Na deze transacties is nog een beperkt aantal winkelruimtes beschikbaar’, aldus Vastgoedmarkt.nl

Eerste verdieping
Scapino (betaalbare mode en schoenen) komt terug naar Roosendaal met een zaak in de Roselaar op nummer 45. Op donderdag 29 maart is de feestelijke opening. Scapino was eerder in Roosendaal gevestigd, met een grote winkel aan de Dokter Brabersstraat. Begin 2016 heeft een Kringloop-winkel nog een poging gedaan om in de daar leeggekomen ruimte een vestiging onder te brengen. Nu zijn er popup-winkels ondergebracht.

Met de komst van Scapino wordt nu ook de eerste verdieping van de nieuwbouw op de plek van het voormalig postkantoor (zijde Laan van België) in gebruik genomen. De nieuwe winkel is bereikbaar via een lift en roltrap tussen Xenos en Mitzy.

Het wordt de tweede roltrap in het winkelcentrum. De andere is nabij de ingang Roselaarplein en voert naar Bristol en de parkeergarage.

De KPN-winkel zit nu in de Dokter Brabersstraat 19 en heeft nu dus ook gekozen voor de Roselaar.