web analytics

Rooskleurig Festival in de herkansing op 28 augustus

De organisatie van Rooskleurig Festival in het Vrouwenhofpark in Roosendaal gaat er van uit dat het festival dit jaar wél kan doorgaan. Afgelopen jaar moest het festival vanwege corona-maatregelen worden geschrapt. Voor dit jaar is de datum zaterdag 28 augustus vastgelegd. Maandag 22 februari om 10:00 uur begint de ‘gewone’ kaartverkoop. Kaarten kosten dertig euro.

‘Mocht het festival onverhoopt niet doorgaan, dan blijven de kaartjes gewoon geldig voor het festival in 2022. Ook is er een mogelijkheid om het ticket bedrag als refund terug te krijgen, informatie hierover volgt dan tegen die tijd’, meldt de organisatie.

Loyaliteit
Voor mensen die al een kaartje voor vorig jaar hadden gekocht, is de verkoop van kaartjes overigens al een week gaande. ‘We willen jullie in het zonnetje zetten voor jullie loyaliteit want vrijwel niemand (!) heeft zijn kaartje ingeleverd en geld teruggevraagd. Dat wordt enorm gewaardeerd. Jullie krijgen daarom vanaf maandag een week lang als eerste de kans om voor vrienden, vriendinnen, collega’s of familieleden tickets te kopen voor de vriendenprijs van maar €27,50 (excl. servicekosten), voordat iemand anders dat kan’, liet de organisatie aan die groep mensen weten.

Artiesten
Voor de editie van dit jaar zijn Suzan & Freek, Nielson, Maan en Qmusic Het Foute Uur al aangekondigd. Zij stonden ook in de line-up voor 2020. De ‘headliner’ wordt binnenkort bekend gemaakt. De poorten van het festivalterrein in het Vrouwenhofpark gaan zaterdag 28 augustus open om 13:00 uur. Het Rooskleurig Festival duurt tot 23:00 uur. Het is niet de bedoeling dat het publiek tijdens het festival het terrein tijdelijk verlaat.
De organisatie wijst er op dat Rooskleurig geen kinderfestival is. Er zijn geen specifieke activiteiten voor de kids. Komen kinderen mee, dan dienen ze onder de 14 jaar begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren gelden de nornmle toegangsprijzen en kinderen dienen verplicht oorbescherming te dragen.

Kaartverkoop
Na de voorverkoop voor kaarthouders begint de gewone kaartverkoop via de website op maandag 22 februari om 10:00 uur. Kaarten kosten dan 30 euro excl. servicekosten. In een later stadium kosten de kaarten 32,50 euro (excl). Ook zijn er groepstickets voor 4 personen voor 110 euro en zijn er mogelijkheiden voor bedrijven om met grotere groepen te komen.

❯ Website Rooskleurig Festival

???????????????????????? ?????????????????????? ???????????????? ??????????????!
We kunnen niet wachten op het moment dat we op zaterdag 28 augustus in de…

Geplaatst door Rooskleurig Festival op Vrijdag 12 februari 2021