web analytics

Roosendaler Jack de Kreij Officier in de Orde van Oranje Nassau

Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal heeft donderdagmiddag 14 december in Rotterdam een hoge koninklijke onderscheding uitgereikt aan Jack de Kreij (58) uit Roosendaal. Die werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Dat gebeurde tijdens een besloten mini-symposium van Koninklijke Vopak bij de Kunsthal in Rotterdam ter gelegenheid van het afscheid van De Kreij als vicevoorzitter van de raad van bestuur en CFO bij Koninklijke Vopak in Rotterdam.

Mede dankzij zijn (internationale) inspanningen groeide Koninklijke Vopak uit tot een stabiele, duurzaam opererende organisatie. De missie van Koninklijke Vopak is het veilig, betrouwbaar en effectief opslaan en overslaan van vloeibare bulkproducten in havens langs belangrijke zeeroutes, die cruciaal zijn voor klanten over de hele wereld. Koninklijke Vopak is een Nederlands bedrijf met een geschiedenis van meer dan 400 jaar.

Bijzondere bijkomstigheid is dat de decorandus niet – zoals gebruikelijk – in zijn woonplaats Roosendaal deze koninklijke onderscheiding kreeg uitgereikt, maar in Rotterdam, waar Vopak zijn hoofdkantoor heeft.

Burgemeester Niederer verrichtte deze officiële handeling daar in goed overleg met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

❯ CFO-profiel Jack de Kreij


 
officier