web analytics

Roosendaler en Bergse op scooter klemgereden en bedreigd

Een Roosendaalse man (27) en een vrouw (26) uit Bergen op Zoom zijn donderdagavond 4 juni door twee mannen met een pistool bedreigd toen ze rond 21:45 uur op een scooter over de Gertrudisboulevard in Bergen op Zoom reden. De politie onderzoekt het incident en vond in een woning waar de twee verdachten uitkwamen, vals geld en drugs.

Rond 21.45 uur reden de men en vrouw op een scooter over de Gertrudisboulevard. Ze werden door een auto met twee mannen klemgereden. Deze inzittenden bedreigden het tweetal met een pistool, waarna de man en de vrouw op de scooter snel wegreden.

De politie werd gewaarschuwd en trof rond 22.10 uur de auto en twee mannen aan in de Karel Willem II straat. Het duo werd aangehouden. Het bleek te gaan om twee mannen van 27 jaar uit Bergen op Zoom en Rotterdam. Het tweetal kwam juist uit een woning aan de Karel Willem II straat.

Agenten doorzochten de woning. Het pistool werd niet gevonden. In de woning werden duizenden euro’s aan vals geld en drugs gevonden. Deze spullen zijn in beslag genomen. De twee mannen werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vrijdag verhoord. Het incident speelde zich vermoedelijk in de relationele sfeer af.