web analytics

Roosendaler (33) verdacht van verhandelen van verdovende middelen

Een 33-jarige man uit Roosendaal is een van de vijf verdachten die dinsdag 23 maart zijn aangehouden in Etten-Leur. Drie van hen worden verdacht van het verhandelen van verdovende middelen en twee van hen worden verdacht van witwassen. Tijdens het onderzoek zijn onder andere 3 voertuigen, 25 kilo Hennep en ruim 70.000 euro contant geld in beslag genomen.

Politiemensen controleren dinsdag rond 12:15 uur twee voertuigen aan de Lage Vaartkant in Etten-Leur. Tijdens de controle werd hennep aangetroffen. De drie betrokken personen, een 33-jarige man uit Roosendaal en twee mannen met leeftijden van 37 en 43 jaar uit Etten-Leur, werden aangehouden op verdenking van het verhandelen van verdovende middelen. Ook de twee voertuigen waarin zij zich bevonden, zijn door de politie in beslag genomen.

In het onderzoek naar de verdovende middelen, zijn later op de middag, twee woningen in Etten-Leur en een Loods in Zevenbergen doorzocht. Bij deze doorzoekingen zijn onder andere hennep gerelateerde goederen, hennep en contanten aangetroffen. In het totaal gaat het om 25 kilo hennep en ruim 70.000 euro contact geld dat in beslag is genomen.

Naast de hennep en het geld zijn ook dure horloges en een derde voertuig in beslag genomen. Bij de woningen waren twee personen aanwezig, zij worden verdacht van witwassen. Een 40-jarige man en een 31-jarige vrouw, beiden woonachtig in Etten-Leur, zijn overgebracht naar het cellencomplex. De vijf verdachten zitten vast en worden door de politie gehoord.