web analytics

Roosendaler (32) in Oud Gastel aangehouden in auto met drugs

In Oud Gastel is maandagavond 18 mei een 32-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Hij zat samen met een 35-jarige man uit Zevenbergen in een auto waarin een blok van 183,5 gram hasj en een cash bedrag van enkele honderden euro’s gevonden werden.

De bestuurder had al op de Rijpersweg een stopteken gekregen, maar gaf daar in de Prinsessenlaan pas gehoor aan. Bij controle van de auto vonden de agenten de hasj en het geld. Deze goederen zijn in beslag genomen en de beide inzittenden van de auto zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Nog een drugsauto
Bijna gelijkertijd werd in Oud Gastel nog een verdachten aangehouden omdat hij drugs in zijn auto had. Aan deze bestuurder werd een stopteken gegeven op de Aanwas. De bestuurder, een 38-jarige man die niet ingeschreven staat in een gemeentelijke basisadministratie in Nederland, overhandigde een rijbewijs, maar kon geen kentekenbewijs overleggen van de auto waarin hij reed. Hij verklaarde dat hij de auto had geleend.

De controlerende agenten stelden een onderzoek in en troffen in de auto een gebruikershoeveelheid hennep aan. Ook werd een geldbedrag van enkele honderden euro’s aangetroffen en een blok hasj met een gewicht van ruim 87 gram. De 38-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Zowel de drugs als het cash geld zijn in beslag genomen.

Agenten zullen dinsdag een uitgebreid onderzoek doen in beide auto’s. De verdachten zitten nog vast en worden dinsdag gehoord over de strafbare feiten die zij begingen.

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor