web analytics

Roosendaler (29) met veel drugs en contact geld aangehouden

Op de Laan van Brabant in Roosendaal is donderdagmiddag 26 april een 29–jarige man uit Roosendaal aangehouden nadat bij hem een flinke hoeveelheid harddrugs en contant geld was aangetroffen.

Surveillerende agenten zagen aan het begin van de middag een voertuig rijden waarvan bekend is dat de eigenaar handelt in harddrugs. Besloten werd de bestuurder een stopteken te geven voor een algemene controle. Deze gaf hieraan gevolg en parkeerde zijn auto op de Laan van Brabant. Het viel de agenten op dat de man erg nerveus reageerde nadat hij wasuitgestapt.
In verzekering gesteld

Al snel werd duidelijk dat de man alle reden had om zenuwachtig te zijn. Uit zijn auto kwam een flinke hoeveelheid drugs tevoorschijn. Zo’n 314 pillen (w.o. amfetamine en opium), 86 gram hennep, 1.4 liter GHB en 6.5 gram amfetaminepoeder. Daarnaast had de verdachte een grote som contant geld op zak.

Ook vonden de agenten nog enkele honderden lege gripzakjes en een digitaal weegschaaltje. Voldoende reden om de man aan te houden voor overtreding van de Opiumwet. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in verzekering gesteld. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen.