web analytics

Roosendaler (27) in Etten-Leur aangehouden

In Etten-Leur zijn drie mensen, onder wie een 27-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Ze zaten in een auto waarin ook drugs en een alarmpistool werden gevonden. De anderen zijn een 36-jarige vrouw uit Sprundel en een 41-jarige man uit Terneuzen.

Op zaterdag 2 september om 16.15 uur controleerde een agent vier mensen, twee mannen, en vrouw en een kind, in een auto op de Trompetlaan in Etten-Leur. Er was een melding binnen gekomen dat er vanuit die auto gedeald zou worden.

In de auto vond de agent een groot mes. De 36-jarige vrouw uit Sprundel had softdrugs en een flesje GHB bij zich. Tijdens het wachten op assistentie lukte het één van de mensen om een wapen(alarmpistool) langs de stoeprand te verstoppen. Maar dat werd gevonden.

Omdat niet duidelijk was van wie het wapen afkomstig was, zijn ook de twee mannen, een 27-jarige man uit Roosendaal en Nispen en een 41-jarige man uit Terneuzen, aangehouden. Omdat dit volgens de politie ‘een ongezonde omgeving is voor het kind’, wordt er een zorgmelding gedaan bij de betreffende instanties.

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor