web analytics

Roosendaler (21) aangehouden na bedreiging en mishandeling ex

In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 november is een 21-jarige man uit Roosendaal aangehouden nadat hij meerdere mensen in zijn woning en op straat had bedreigd met een mes.

De aanleiding van dit incident ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Omstreeks 04.30 uur werd de meldkamer door verschillende mensen gebeld over een man die op straat met een mes liep te zwaaien. Vervolgens zijn agenten naar het opgegeven adres gegaan en troffen de verdachte in zijn woning aan.

Ter plekke vertelden zijn ex-vriendin en een getuige dat de man zich erg agressief had gedragen. Hij zou vooral zijn ex-vriendin hebben geslagen, gebeten en met een mes bedreigd. Ook had hij enkele persoonlijke spullen van de vrouw die nog in de woning lagen vernield en uit het raam gegooid. De vrouw heeft aangifte gedaan van zware mishandeling, bedreiging en poging doodslag.

De verdachte is vervolgens aangehouden voor verhoor en voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tijdens zijn insluiting gedroeg hij zich zeer recalcitrant. Hij beledigde, bedreigde en bespuugde agenten. Ook had hij zijn cel bevuild. De man zit nog vast. Het mes is in beslag genomen samen met nog twee gripzakjes hasj.